ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ! УРЯД ВІДНОВИВ НЕОБХІДНІСТЬ ПЕРЕВІРКИ ІНДИВІДУАЛЬНИХ ЛІЧИЛЬНИКІВ


Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України №440 від 7 квітня 2023 р. відновлено перевірку індивідуальних приладів обліку комунальних послуг. Ухвалене рішення поширюється на усіх виконавців послуг, за винятком тимчасово окупованих територій.

Усі без виключення лічильники опалення та водопостачання з простроченими свідоцтвами мають пройти перевірку.

Перевірка лічильників забезпечується протягом 3 місяців після закінчення опалювального періоду. Необхідно здійснити повірку лічильників води та тепла, строк дії повірки яких закінчився або закінчиться в найближчі  місяці. 

Згідно з Законом України «Про метрологію та метрологічну діяльність» повірку індивідуальних приладів обліку здійснюють ліцензовані організації, перелік яких можна знайти на сайті Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України (http://www.me.gov.ua).

Акт про проведення повірки необхідно надати до бухгалтерії ТОВ «Управдом» - особисто, або за електронною адресою upravdom-od@ukr.net

ОГОЛОШЕННЯ

з 01 січня 2024 року за лічильниками споживачів, які не було повірено до 31.12.2023,

ТОВ «УПРАВДОМ» буде здійснювати нарахування комунальних послуг як таких, що спожиті в приміщенні без приладу обліку у відповідності до положень чинного законодавства України.

Для подальшого врахування показників цих лічильників, просимо в найкоротший строк здійснити їх повірку та передати підтверджуючі документи до ТОВ «УПРАВДОМ».