Объявление Тенистая

Шановні мешканці!

ТОВ «Управдом» повторно повідомляє щодо Оферти про підписання типового Договору з індивідуальним споживачем про надання послуги з постачання теплової енергії від 01 січня 2020 року

Ця оферта стосується власників жилих та нежилих приміщень щодо організації правовідносин з приводу теплопостачання в житловий будинок за адресою: м. Одеса, Тіниста 9/12.

В зв’язку з набранням чинності Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Закону України «Про комерційний облік теплової енергії», Постанови КМУ №830 «Правила надання послуги з постачання теплової енергії», Наказу Мінрегіонбуду №315 «Методика розподілу між споживачами обсягів спожитих в будівлі комунальних послуг», ТОВ «Управдом» повідомляє, що з «01» січня 2020 року Договір вважається дійсним в редакції, яка розміщена на офіційному сайті ТОВ «Управдом».

Ви маєте право підписати зазначений Договір у паперовому вигляді особисто у нашому офісі за адресою: м. Одеса, Люстдорфська дорога, 140/1, офіс 510, у звязку з карантином введеним на території України, просимо попередньо повідомляти про візит по телефону.

У випадку наявності заперечень щодо змісту типового договору, просимо Вас надати офіційний протокол розбіжностей за адресою: м. Одеса, Люстдорфська дорога, 140/1, офіс 510 в паперовому вигляді або за електронною адресою: ur.upravdom@gmail.com в електронному вигляді.

За додатковими поясненнями просимо звертатись до офіційного представника ТОВ "Управдом" за телефоном: 067-819-32-11 (Viber, Telegram, WhatsApp).

З повагою Генеральний директор ТОВ «Управдом» Орехов Є.А.